full screen background image

Propunerea săptămânii 20-26 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CLEAN BANDIT – Tears

Clean Bandit a făcut echipă cu Louisa Johnson pentru un nou single, „Tears„! Tânăra în vârstă de 18 ani este câştigătoarea finalei X Factor din Marea Britanie. Piesa a fost cântată, în premieră, la show-ul Britain’s Got Talent.X FT. SEAN PAUL – Hair

 

  • KUNGS FT. COOKIN ON 3 BURNERS – This Girl

“This Girl” este o piesă care aparține DJ-ului și producătorului Kungs (Valentin Brunel) în colaborare cu trio-ul australian Cookin’ on 3 Burners.
Piesa a fost lansată în februarie, anul acesta.
Dacă vă place cum sună, vot aici!

 

  • LITTLE MIX FT. SEAN PAUL – Hair

Fetele de la Little Mix se adună pentru o petrecere în pijamale când una dintre ele descoperă pe Instagram că a fost trădată. Totul se întâmplă în videoclipul noului single, Hair, unde rolul băiatului infidel e jucat de Sean Paul.
Hair e incă un single extras de pe albumul Get Weird, cel de-al treilea material de studio al grupului britanic. De pe acest album, fetele au mai promovat singleurile Black Magic, care s-a bucurat de succes și în SUA, Love Me Like You și Secret Love Song, un featuring cu Jason Derulo.

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar