full screen background image

Pe 1 iunie, Viva FM dă în mintea copiilor!

Pe 1 iunie, Viva FM dă în mintea copiilor și vă propune o zi cu totul specială! Lăsăm la o parte grijile zilnice de adult și ne bucurăm ca niște copii de magia copilăriei! Pe 1 iunie ne-am propus să ne reamintim cât de frumoasă e copilăria și să revedem viața prin ochi de copil.

Așa că am pregătit pentru voi o zi întreagă de surprize, de joacă și de voie bună! Pe 1 iunie, la Viva FM veți asculta muzică pentru copii și programe speciale cu invitați din minunata lume a copiilor. Vor fi din plin momente amuzante, concursuri și multe surprize, care vă vor face ziua de 1 iunie una memorabilă și plină de zâmbete de copil!

Pregătiți-vă de joacă! Pe 1 iunie redevenim copii și râdem cu gura până la urechi! Ne jucăm, cântăm, spunem poezii și ne bucurăm din plin de inocența și de entuziasmul specifice copilăriei! Copiii din studio vor fi în direct la radio, iar sponsorii evenimentului, partenerii noștri de joacă, se vor asigura că premiile sunt pe măsura nebuniilor!

Micii ascultători Viva pot suna, pe 1 iunie, la 0330 100 388, și pot câștig torturi delicioase, de la Cofetăria Amalia din Fălticeni, și vouchere la spațiul de joacă ”Cutezătorii”, din Shopping City Suceava.

Trăiți alături de noi o zi trăznită și bucurați-vă ca niște copii de edițiile speciale de 1 iunie! Hai să ne reamintim cât de frumoasă e copilăria și să le oferim copiilor o zi cu adevărat specială!

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: Real Suceava, Spațiul de joacă “Cutezătorii” din incinta Shopping City Suceava, Cofetăria “Amalia” din Fălticeni, C.A.R. Învățământ Fălticeni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar