full screen background image

Meciurile de la EURO 2016 se vor vedea şi pe PRO TV

Pro TV va difuza Campionatul European de Fotbal 2016, la care România va juca primul meci, cu Franţa, potrivit unui anunţ al postului de televiziune, iar cele 23 de meciuri difuzate, meciul zilei şi partidele României.

Între 10 iunie și 10 iulie, PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale competiției, incluzând toate meciurile echipei naționale a României!

‘Ca televiziune lider în România, PRO TV este prima destinație pentru evenimentele care merită văzute. De aceea, am simțit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiție de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnaliști din sport, experți în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal și, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul și apreciază acest gen de programe. Suntem încântați că le vom oferi românilor emoția, tensiunea și bucuria UEFA EURO 2016, care va debuta cu un meci intens: România — Franța’, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA Euro 2016 în România sunt Pro TV și Dolce.

comments

comments




Leave a Reply

avatar