full screen background image

Un tânăr din Mălini a murit într-un accident petrecut în condiţii încă neelucidate, în timp ce maşina în care se afla era urmărită de poliţişti

accident1    Joi, la ora 22.30, în timp ce se afla în patrulare, pe DJ 209A Mălini, un echipaj din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate.

Conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, pe DC Mielușoaia.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului aflat la peste 500 metri în față, ocazie cu care, într-o curbă, pe fondul vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț.

La fața locului, polițiștii au găsit un tânăr, de 28 de ani, din comuna Mălini, care încerca să părăsească locul faptei.

Acesta a declarat că autoturismul a fost condus de un alt tânăr, de 24 de ani, din comuna Mălini, care a fost identificat ulterior decedat, la peste 300 de metri de locul producerii accidentului.

Întrucât prezenta leziuni și emana halenă alcoolică, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, ocazie cu care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au recoltat probe  biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că celălalt tânăr, de 24 de ani, nu este posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și a persoanei care a condus autoturismul.

comments

comments