full screen background image

Bărbat din Vatra Moldoviţei oprit în timp ce conducea, băut şi fără permis, o maşină cu numere false

politia_rutiera     Miercuri, la ora 22.30, o patrulă de poliție a oprit pentru control, pe DJ 176, pe raza comunei Moldoviţa, autovehiculul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că, autoturismul are montat în partea din spate o plăcuţă cu un număr de circulaţie provizorie, iar în partea din faţă o plăcuţă cu un alt număr de circulaţie provizorie, ambele expirate din anul 2014.

Mai mult, bărbatul nu deținea permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat.

Apoi a refuzat și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments