full screen background image

Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean va fi inaugurată săptămâna viitoare

upu     Inaugurarea Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean este programată pentru data de 5 aprilie, la eveniment urmând să fie prezent şi Raed Arafat.

Noutăți am aflat de la directorul medical, Tiberius Brădățan.

”Inaugurarea se va face fără pacienți, pentru încă o zi sau două, activitatea se va desfășura în spațiul actual, în acest timp. Cred că va fi o surpriză plăcută pentru toți cetățenii noștri, o să vadă cum poate să arate un sector important dintr-un spital, chiar și în România. Ne putem mândri cu acest UPU și putem spune că vom face față la orice situație neplăcută s-ar putea ivi din punct de vedere tehnic, din punct de vedere uman, discuția este prelungită, ne-am dori să avem mai mulți oameni care să lucreze în acest serviciu.”

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost propus să devină Cetățean de Onoare al județului Suceava, decizia urmând a fi luată în ședința Consiliului Județean de joi, 31 martie.

”S-au creat condițiile, practic ceea ce avem de făcut este să lucrăm asupra condiției angajaților noștri. Vreau să îi asigur pe cetățeni că ne străduim să fim mai buni.”

Pentru extinderea UPU, suma alocată a fost de 2,5 milioane de euro.

Conducerea spitalului sucevean a considerat o necesitate extinderea acestei secții, în condițiile în care numărul prezentărilor a crescut foarte mult față de anii trecuți, fiind perioade de vârf în care numărul prezentărilor la UPU trece de 300 pe zi.

Interviul integral, îl ascultați aici:

0:00

comments

comments