full screen background image

Regulament concursuri

fundal negru1

 

 

 

 

 

 

  1. Prezentul regulament se aplică pentru toate concursurile desfăşurate în direct la radio VIVA FM, prin telefon sau SMS, pentru care nu există un alt regulament.

 

  1. Participanţii la concursurile VIVA FM pot câștiga un premiu pus în joc doar o singură dată într-un interval de 30 de zile calendaristice. Dacă vor câştiga în acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate de drept.

 

  1. În cadrul proiectelor VIVA FM, participanții la concursuri pot câștiga un premiu pus în joc doar o singură dată într-un interval de 90 de zile. Dacă vor câştiga în acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate de drept.

 

  1. În decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelaşi domiciliu) pot câştiga un singur premiu la concursurile organizate de radio VIVA FM. În cazul în care câștigă două sau mai multe premii, acestea vor fi anulate.

 

  1. În cazul în care premiile au fost câştigate la scurt timp unul după altul, se va trimite premiul de la primul concurs câştigat, următoarele fiind anulate.

 

  1. O persoană nu poate câştiga de mai multe ori un premiu în cadrul aceleiaşi campanii într-un interval de 90 de zile. Dacă acest lucru se va întâmpla, premiile vor fi anulate.

 

  1. Premiile câștigate în cadrul programelor VIVA FM se ridică în termen de 10 zile lucrătoare din ziua în care persoana câştigătoare a fost înștiințată.

 

  1. Premiile neridicate în termen de 10 zile lucrătoare de la sediul VIVA FM vor fi anulate.

 

  1. Câştigătorii din Suceava își vor ridica premiul personal de la sediul VIVA FM de pe Str. Mărăști, Nr. 18, Bl. 3, Tronson II, Ap. 2 (acces prin parcarea MPO), în intervalul orar 10:30-17:00, cei din Botoşani în același mod, de la sediul VIVA FM de pe Str. Cuza Vodă, Nr. 4, Et. 5, Camera 518 (Hotel Rapsodia), cei din Fălticeni de la sediul VIVA FM de pe Str. Republicii, Nr. 25, clădirea Zorile, Et. 3, Camera 11, iar cei din Rădăuţi de la sediul VIVA FM de pe Str. Piaţa Unirii, Nr. 5, Magazin Central, Et. 1. Excepţie fac persoanele care nu se pot deplasa. Acestea pot delega o persoană din familie să ridice premiul.

 

  1. Premiile se pot ridica în zilele comunicate de staff-ul VIVA FM.

 

  1. În cazul premiilor constând în bilete, operatorul sau DJ-ul care răspunde la telefon va comunica data la care acestea pot fi ridicate de la sediul VIVA FM sau de la unul dintre partenerii săi.

 

  1. Premiile în bani se ridică de la sediile VIVA FM sau de la parteneri (caz în care VIVA FM este obligat sa furnizeze toate datele necesare), în termen de 10 zile lucrătoare.

 

  1. În cazul în care un câştigător nu poate fi contact în decurs de o săptămână şi nu-şi ridică premiul de la sediul firmei de curierat, după ce a fost notificat de firma de curierat, premiul se anulează. Radio VIVA FM nu poate fi făcut răspunzător pentru aceste cazuri şi nici dacă un câştigător furnizează date personale false (adresă, număr de telefon, serie şi număr buletin) care conduc la imposibilitatea revendicării unui premiu.

 

  1. Premiile care nu au putut fi înmânate căştigătorilor în perioadele menţionate la punctele anterioare se consideră anulate, iar câştigătorii pierd dreptul de a mai intra în posesia lor.

 

  1. Premiile se ridică de la sediile VIVA FM de către câștigător în termenul stabilit, pe baza unui act de identitate valabil. Câștigătorul este obligat să semneze pentru primirea premiului într-un registru special și să accepte să fie fotografiat cu premiul respectiv de staff-ul VIVA FM pentru disemnarea informațiilor.

 

 

comments

comments