full screen background image

Primăria Rădăuți angajează un consilier pentru Serviciul de urbanism

primaria radauti     Primăria Rădăuți organizează concurs pentru ocuparea unei funcții vacante, de execuție, consilier clasa I, grad profesional superior, pe durată nedeterminată în cadrul Serviciului amenajarea teritoriului, urbanism, cadastru, mediu și administrarea cimitirelor din cadrul Unității Administrativ Teritoriale Rădăuți.

Concursul se va desfășura în două etape: proba scrisă pe data de 29 martie, iar interviul pe data de 31 martie.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental, științe inginerești, în una din specializările “Construcții civile, industriale și agricole”, sau “Amenajări și Construcții Hidrotehnice”, dar și o vechime minimă de nouă ani în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere se pot depune la Primăria Municipiului Rădăuți camera 20, și trebuie să conțină o serie de acte care sunt afișate pe site-ul primăriei, la fel și bibliografia necesară.

Formularul de înscriere se pune la dispoziția candidaților de către secretarul comisiei de concurs din cadrul Primăriei.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments