full screen background image

“Vunk” lansează un nou single, “Iubeşte-mă de tot”! Piesa poate fi ascultată în exclusivitate pe Deezer!

vunk     Trupa “Vunk” a lansat, astăzi, piesa “Iubeşte-ma de tot”, piesa putând fi ascultată în exclusivitate pe Deezer.

Băieţii ne pregatesc un videoclip cu imagini inedite filmate în Veneţia, în timpul carnavalului ce are loc în această perioadă.

Povestea clipului regizat de Anton Sandu are în centrul atenţiei scena unui sărut între două femei, interpretate de Ana Maria Guran şi modelul Ana Maria Ilinca.

“A fost o experienţă super interesantă, am avut parte şi de întâmplări amuzante, turiştii ne opreau şi ne făceau poze. Scena de sărut între cele doua protagoniste a fost filmată cu maximum de profesionalism, m-am înteles foarte bine cu Ana Maria şi pot sa spun ca dintotdeauna am susţinut iubirea dintre persoanele de acelaşi sex”, declară Ana Maria Guran.

“Mai bine o zi de iubire #detot, decât ani întregi de iubire pe jumatate. Orice tip de iubire trebuie să-şi aibă rostul şi locul, daca este din suflet, fără să ne mai ascundem în spatele unor măşti pe care le etichetam drept morale”, a spus Cornel.

Ascultă “Vunk” – Iubeşte-mă de tot!”, pe Deezer:

https://www.deezer.com/album/12314218

0:00

 

comments

comments