full screen background image

Ştefan Bănică lansează “Când nu vezi”, una dintre cele mai frumoase piese de dragoste

ban     “Când nu vezi” este noul single Ştefan Bănică, lansat astăzi şi reprezintă o frumoasă declaraţie de dragoste cu un mesaj sensibil, interpretată în maniera unică a artistului.

Cu muzică şi versuri ce poartă semnatura lui Ştefan Bănică,“Când nu vezi” este un cântec diferit faţă de cele lansate până acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesă de suflet în care se poate regăsi aproape oricine şi care va merge direct la inimile ascultătorilor!

“Atunci când nu eşti conştient, când nu eşti conectat în mod real la ceea ce ţi se întâmplă în viaţa ta, poţi pierde un tren pe care să nu-l mai întâlneşti apoi niciodată. Noul meu single – “Când nu vezi” – este o metaforă, în care se regăseşte această stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreţi, şi ca o poezie. Sper să vă placă.” – Ştefan Bănică

Cel mai recent single Ştefan Bănică – “Când nu vezi” – va putea fi ascultat începand de astăzi la radiouri şi este disponibil online, în exclusivitate, pe Zonga în perioada 9-15 februarie, accesând link-ul urmator: http://www.zonga.ro/song/yhxfj3lzvs88?asculta.

Pe 4 & 5 martie, Ştefan Bănică va cânta în premieră noul său single – “Când nu vezi” – la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucureşti.

Alte informaţii pe:
https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

0:00

comments

comments