full screen background image

Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, despre stadiul investiţiilor şi bugetul pentru anul în curs

Fata in Fata cc     Municipalitatea fălticeneană este pregătită pentru noile ninsori care sunt anunţate începând de vineri.

Primarul localităţii, Cătălin Coman, a declarat, în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată la VIVA FM, că este asigurat necesarul de carburanţi şi de antiderapanţi, dar a precizat că deszăpezirea străzilor se va face în ordinea importanţei lor

0:00

Conducerea municipiului Fălticeni se declară mulțumită de stadiul lucrărilor la baza de agrement “Nada Florilor”.

Primarul localităţii, Cătălin Coman, a declarat că investiţia nu a fost finalizată, dar din motive obiective.

Coman vorbeşte despre ceea ce a mai rămas de executat la acest obiectiv:

0:00

Baza de agrement “Nada Florilor” este realizată şi decontată în proporţie de 90%, a declarat, în emisiunea “Faţă în faţă”, Cătălin Coman.

El a precizat că investiția va fi finalizată în timp util, cu toate cârcotelile, zvonurile și vorbele fără acoperire spuse chiar și de unii consilieri.

0:00

Primarul de Fălticeni a vorbit şi despre că localnicii vor plăti taxe şi impozite mai mari, aceasta din cauza intrării în vigoare a noului Cod Fiscal.

0:00

Cătălin Coman a prezentat şi bugetul pentru anul în curs, precum şi principalele investiţii care vor aavea loc în Fălticeni în 2016.

Înregistrarea integrală a emisiunii “Faţă în faţă”, realizată miercuri, 13 ianuarie, la Fălticeni, o puteţi asculta mai jos:

0:00

comments

comments