full screen background image

Perecheziţii în Suceava, Iaşi şi Bucureşti, într-un dosar privind fapte de corupție

mascati-mateiu     Procurorii DNA efectuează percheziții în 10 locații din București și județele Suceava și Iași. Trei dintre ele sunt sediile unor instituții publice.

Perchezițiile au loc într-un dosar privind fapte de corupție și asimilate acestora, comise în legătură cu utilizarea fondurilor europene în perioada 2014 – 2015.

În cursul zilei de astăzi, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 10 locații situate în municipiul București și județele Suceava și Iași, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Printre locaţiile percheziţionate s-ar afla Primăria Pojorâta, sediul Grupului de Acţiune Locală (GAL) „Bucovina de Munte” din judeţul Suceava şi Centrul Regional de Finanţare a Investiţiilor Rurale 1 Nord-Est din Iaşi.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

comments

comments