full screen background image

Justin Bieber, marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2015

Justin Bieber

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost marele câştigător al celei de-a 21-a ediţii a MTV European Music Awards, cu cinci premii obţinute la gala de duminică seară, organizată la Mediolanum Forum din Milano, Italia.

Astfel, Bieber, în vârstă de 21 de ani, care a interpretat la gală hitul său “What Do You Mean?”, a câştigat premiile categoriilor “cel mai bun cântăreţ”, “cel mai bun aspect fizic”, “cea mai bună interpretare: America de Nord”, “cei mai mari fani” şi “cea mai bună colaborare” – cu Skrillex şi Diplo, pentru “Where Are U Now?”.

Cântăreţul, care a devenit celebru la vârsta de 13 ani şi este un fenomen pop global, va lansa luna viitoare primul lui album din ultimii trei ani, timp în care s-a făcut remarcat mai degrabă prin comportamentul său turbulent decât pentru prestaţia artistică.

La gala de duminică seară au absentat, însă, câteva nume mari ale scenei muzicale mondiale, desemnate câştigătoare, iar printre acestea s-au numărat Taylor Swift (premiul pentru cea mai bună piesă – “Bad Blood”), Rihanna (premiul pentru cea mai bună cântăreaţă), trupa One Direction (premiul pentru cel mai bun artist pop) şi Nicki Minaj (premiul pentru cel mai bun artist hip-hop).

comments

comments