full screen background image

Petrică Ariciuc, șef Salvamont Vatra Dornei: ”Amenajarea Centrului de Informare și Promovare Turistică era imperios necesară!”

 

Viva Trafic Petrică Ariciuc

Stațiunea montană Vatra Dornei are, din 23 septembrie,  un modern Centru de Informare și Promovare Turistică.
Oficialități locale și județene au fost de față la inaugurarea sediului, iar turiștii sunt de acum nerăbdători să primească informații referitoare la atracțiile zonei.
Într-o intervenție telefonică la Viva Trafic, șeful Salvamont Vatra Dornei, Petrică Ariciuc, a dat mai multe amănunte.

”Un proiect început în 2012, dar implementarea acestuia a început abia acum 10 luni. De fapt, amenajarea a însemnat o modernizare a unui colț din Casa de Cultură, loc în care își desfășura deja activitatea Serviciul de Turism Salvamont.
Acum avem un spațiu mult mai aerist, bine dotat din punct de vedere audio, video.
Pe partea de prezentare a ofertei turistice nu numai din Vatra Dornei dar și din Țara Dornelor stăm mul mai bine și ca evidențiere și ca mijloc de expunere.

Credem că acest Centru este un plus nu numai pentru Vatra Dornei dar și pentru județul Suceava mai ales că Vatra Dornei asigură legătura dintre Maramureș, dintre Bistrița.

Amenajarea acestui spațiu era imperios necesară, noi funcționam până la această dată în incinta Casei de Cultură care nu cunoscuse modernizări de aproape 15-20 de ani.”

comments

comments