full screen background image

Festivalul “Bucovina Rock Castle”, din nou o manifestare de succes

Viva News brc     În perioada 20 – 22 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, a avuta loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului “Bucovina Rock Castle”.

Joi, 20 august, au concertat Era Decay, Breathelast, Relative, GOD şi Vader (Polonia), vineri, 21 august, Toy Machines, Basska, Luna Amara, Zdob & Zdub şi Dubioza Kolektiv (Bosnia & Herţegovina), iar sâmbătă, 22 august, Pinholes, Grimus, Travka, Jan Akkerman (Olanda) şi Alternosfera.

Pentru cei care ne-au vizitat din alte oraşe, s-a oferit o zonă de campare gratuită, chiar lângă Cetate, cu acces la apă şi toalete.

Organizatorii evenimentului au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ediția a V-a a Festivalului “Bucovina Rock Castle” a fost un real succes.

Potrivit acestora, în cele trei zile ale festivalului s-au vândut peste 7.500 de bilete.

De asemenea, au fost acordate și peste 300 de invitații.

Bugetul festivalului “Bucovina Rock Castle” 2015 a fost de aproximativ 150.000 de lei, mai mic 100.000 de lei față de cel din 2014.

La final, s-au acordat și premiile.

Astfel, Jan Jackerman, Dubiosa Kolectiv și Vader au fost premiați cu trofeul “Bucovina”, în valoare de 6.000 de euro.

Trupa Alternosfera a primit un premiu în valoare de 3.500 de euro.

Organizatorii pregătesc încă de pe acum ediția a VI-a, care va fi, potrivit lor, una şi mai deosebită.
Radio VIVA FM a fost partener media al evenimentului şi a transmis live, vineri şi sâmbătă, timp de mai multe ore, spectacolele formaţiilor participante la Festival.

 

comments

comments