full screen background image

Sondajul pentru candidatul PNL la Primăria Suceava, în septembrie

pnl 2108 2     Copreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ioan Balan, a declarat, vineri, că se bucură de susţinerea copreşedintelui Organizaţiei Judeţene a formaţiunii, Gheorghe Flutur.

Cei doi au spus că se bazează unul pe celălalt, pentru a face echipă la nivelul administraţiei judeţene şi locale.

Balan a precizat că, la începutul lunii septembrie, va demara un sondaj de opinie, pentru a afla unde se situează comparativ cu contracandidatul său, liberalul Alexandru Băişanu.

Cei doi se află într-o cursa internă pentru desemnarea viitorului candidat al partidului la funcţia de primar al municipiului Suceava.

Balan: “Împreună formăm o echipă, formăm o echipă politică, o echipă care îşi propune să facă administraţie judeţeană, administraţie locală, şi mă refer aici la administraţia locală a municipiului Suceava. Am acum o componentă extrem de importantă a echipei, şi aici vorbesc de preşedintele Gheorghe Flutur, un om care are în spate un portofoliu de realizări greu de egalat în judeţul Suceava. Lucrul acesta contează foarte mult pentru mine, şi vreau să o spun şi public. În perioada următoare, în municipiul Suceava suntem într-o campanie internă, în care doar unul va fi desemnat să candideze din partea Partidului Naţional Liberal. Am convingerea şi speranţa că voi fi eu acela.”

Curse interne pentru desemnarea candidaţilor Partidului Naţional Liberal, la funcţia de primar, se mai desfăşoară în Rădăuţi şi Fălticeni.

comments

comments