full screen background image

Cătălin Apăvăloaie, organizator DORNA ART: ”Turiștii au savurat Festivalul nostru!”

Viva Trafic Dorna ArtPrima ediție a Festivalului DORNA ART a avut loc între 13 și 16 august în fosta grădină a Cazinoului din Vatra Dornei.

Organizatorul Festivalului, Cătălin Apăvăloaie, împărtășea la Viva Fm gândurile lui înainte de evenimentele legate de acest Festival:

”Noi ne-am dorit să organizăm un alt fel de Festival la Vatra Dornei, să mai ieșim puțin din tipare și să aducem un concept nou, lucru care nu a mai fost făcut la Vatra Dornei până acum.”

La Viva Trafic, Cătălin a prezentat câteva impresii și concluzii după încheierea Festivalului:

”A fost foarte bine, a fost mai bine decât ne-am fi așteptat sincer să fiu. Vremea s-a jucat puțin cu noi și, în timpul zilei am avut parte de câteva ploi, în special sâmbătă dar spre seara, când am avut și proiecțiile și concertele, vremea s-a mai îmbunat și am reușit să le susținem pe toate în aer liber, fără incidente majore.

Per total a fost bine, feedback-ul general a fost unul foarte pozitiv, cu siguranță a fost altceva pentru Vatra Dornei și pentru întreaga zonă. Din păcate ne-am suprapus cu foarte multe evenimente. A fost și pentru noi și pentru alții o neșansă faptul că ne-am organizat în aceeași perioadă. Ne vom organiza mult mai bine pentru la anul și vom avea în vedere și celelalte evenimente în așa fel încât să nu ne suprapunem.

În special turiștii au savurat Festivalul nostru și am avut foarte multe impresii pozitive din partea lor. Ne-am bucurat de un număr foarte mare de turiști care au luat cu asalt seara la concerte.”

 

comments

comments