full screen background image

Coordonatorul Ansamblului „Arcanul” al USV, Sorin Pohoață: “Nu ne vom dezice de scopul nostru, de a promova o regiune a oamenilor cu caracter!”

viva cafe pohoata     Coordonatorul Ansamblului Artistic Studențesc „Arcanul” al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, şef inginer Sorin Pohoață, a fost invitatul Iuliei, joi, la VIVA CAFE.

Sorin Pohoaţă, nu de mult răsplătit cu titlul de Cetăţean de onoare al comunei Cornu Luncii, a povestit ascultătorilor despre acţiunile la care a participat trupa pe care o coordonează, în finalul anului trecut şi în perioada scursă în acest an.

Doar în acest an, Ansamblului Artistic Studențesc „Arcanul” al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat la 31 de evenimente.

0:00

Coordonatorul Ansamblului „Arcanul” a vorbit şi despre componenţa trupei, alcătuită, în principal, din studenţi, dar şi din masteranzi sau doctoranzi, precum şi din mulţi elevi de la colegiile suceveni.

Ansamblul a fost una dintre formaţiile invitate să susţină un recital în cadrul Dineului oficial prilejuit de vizita la USV a preşedinţilor Klaus Iohannis şi Nicolae Timofti.

Nu în ultimul rând, Sorin Pohoaţă a vorbit şi despre planurile de viitor ale Ansamblului Artistic Studențesc „Arcanul”.

0:00

comments

comments