full screen background image

Camera de Comerț și Industrie a realizat cel mai modern centru de afaceri din orașul Suceava

ccisv     Camera de Comerţ şi Industrie Suceava (România) este Beneficiarul proiectului cu finanţare europeană, intitulat „Joint Business Support Centre – Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă Ro-Ua-Md”, COD MIS-ETC: 1934.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernăuţi,Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi (Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională ”ADER” (Suceava,România).

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă sprijinirea și consolidarea mediului de afaceri din regiunile de frontieră, prin promovarea de parteneriate economice şi implementarea de soluţii inovatoare pentru dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră.

Prin implementarea acestui proiect, Camera de Comerț și Industrie Suceava a realizat cel mai modern centru de afaceri din orașul Suceava, CENTRUL DE AFACERI TRANSFRONTALIER – Jo.B.S.CENTRE, care vine în sprijinul mediului de afaceri din Suceava (România), Cernăuţi (Ucraina) și Bălți (Republica Moldova).

Crearea Centrului de Afaceri a presupus renovarea şi dotarea, pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, a fostei mansarde a CCI Suceava. Odată cu renovarea mansardei, s-a renovat şi fațada clădirii și s-au creat noi locuri de parcare, având în prezent o capacitate de 40 de locuri. Actuala clădire a Camerei de Comert și Industrie Suceava are în prezent parter, plus două etaje și însumează 4 săli de instruire, 2 săli mari de conferințe și birouri administrative.

Centrul de Afaceri Transfrontalier este împărţit în două săli de instruire moderne, cu capacitate maximă de 30 de persoane, o sală modernă de conferinţe, cu o capacitate maximă de 120 persoane – aceste săli  fiind  dotate cu echipamente IT de ultimă generație.

Spaţiul renovat mai conține trei birouri şi două săli de ședinţe, spaţii administrative şi un lobby, de 160 de mp, care oferă posibilitatea amplasării unor standuri de promovare pentru firme. Spațiile renovate sunt dotate cu mobilier de calitate: mese, scaune, birouri, dulapuri, biblioteci, standuri expoziţionale, video-proiector, ecran de proiecţie, sistem audio, flipchart-uri, pin-board-uri.

Principalul rol al centrului este de a oferi un spaţiu modern pentru IMM-urile din cele trei regiuni-țintă, unde îşi vor putea promova produsele/serviciile, se pot organiza training-uri, evenimente economice, pot utiliza birouri administrative și își pot promova firma prin standuri proprii în cadrul centrului.

În acest fel CENTRUL DE AFACERI TRANSFRONTALIER – Jo.B.S.CENTRE asigură un mediu favorabil pentru IMM-urile din zona transfrontalieră pentru schimbul de bune practici și know-how.

Detalii despre serviciile oferite de Centrul de Afaceri veți găsi la www.jobs-centre.eu

Pentru mai multe informații, vă puteţi adresa lui Lucian Gheorghiu, Manager de proiect, tel. 0230.521506, fax: 0230.520099, e-mail: cci@ccisv.ro, web: www.ccisv.ro

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

comments

comments