full screen background image

Radio VIVA FM, cu program live şi numeroase premii, la Salonul Auto Bucovina! (foto)

Viva News 1     Fiți la curent cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina, în perioada 19 – 21 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Radio VIVA FM vă prezintă cei mai renumiți dealeri auto din Moldova.

Realizatorii de programe se aliniază la grila de start, pe 19 iunie, începând cu ora 12, și pe 20 iunie, de la ora 15 pe esplanada Casei de Cultură, cu un program live plin de surprize.

Weekend – uri la munte, oferite de Hotelul “Belvedere” din Vatra Dornei sau de Hotelul “Sofia” din Sucevița, precum şi taloane de răsfăț pentru mașina ta.

Pe perioada salonului, vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment şi se vor  acorda premii.

Salonul Auto Bucovina 2015 este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Partener media principal: Radio VIVA FM!

Lipește sticker-ul cu Radio VIVA FM pe mașina ta și te premiem, oriunde te-ai afla!

Completează talonul cu numele, prenumele și numărul tău de telefon, introdu-l în urna VIVA FM și ai șanse să câștigi.

Ascultă Radio VIVA FM dacă ești câștigătorul unui weekend la Hotelul “Sofia” din Sucevița și multe pachete de răsfăț pentru mașina ta!

Succes! Extragerile vor avea loc în fiecare zi de luni!

Perioada campaniei: 19 iunie – 19 iulie.

Flash! Flash! Fotografiază-te cu imaginea  Radio VIVA FM de pe Esplanada Casei de Cultură, pe 19 și pe 20 iunie, și poți câștiga un weekend la Hotelul “Belvedere” din Vatra Dornei.

Cine adună cele mai multe like-uri la poza de pe facebook-ul Radio VIVA FM, pleacă la munte.

Câștigătorul va fi anunțat, vineri, 3 iulie, în cadrul emisiunii Dimineți Animate.

Campania “Flash la Viva Fm!” se derulează în perioada 19 iunie – 3 iulie 2015.

Potrivit regulamentului de participare la acest concurs, persoanele care au câștigat la ultima campanie VIVA FM nu mai pot participa!

comments

comments