full screen background image

Competiție Off- Road în septembrie la Rădăuți

mateiciuc 1      În luna ianuarie 2015 a fost înființat la Rădăuți primul Club Off-Road. Medicul stomatolog Mihai Mateiciuc, pasionat de mașini, motoare, 4 x 4 și de adrenalină, a pus bazele acestui club.

A participat împreună cu copilotul Marian Cozmenciuc la Campionatul Național de Off-Road de la Piatra Neamț, care a avut loc în luna mai  și unde au obținul un binemeritat loc șase. Însă cel mai mult pentru echipa lor contează să cunoască locuri și oameni noi, trasee pe care se patrunde greu cu mașinile specifice acestui sport.

Au primit invitații de participare la competiții din țară și din străinătate, iar pentru luna septembrie vor să organizeze la Rădăuți o cupă locală, după cum a spus în direct la emisiunea VIVA Cafe din studioul de la Rădăuți.

Mihai Mateiciuc: “Am participat ca și club la Campionatul Național de Off-Road organizat la sfârșitul lunii mai, la Piatra Neamț. Nu am obținut – să spunem -un loc meritoriu, dar nu am fost pentru locuri, am fost să ne simțim bine, să cunoaștem oameni frumoși. Intr-adevăr, o atmosferă deosebită. Am participat cu o singură mașină anul acesta, în schimb am mers cu încă șapte susținători, pilot și copilot. A fost frumos, eu spun că a fost o experiență grozavă, am luat un loc șase binemeritat, din 21 de echipaje. Asta ne-a ambiționat și mai mult, ca în toamnă, cu ajutorul autorităților, să organizăm o Cupă locală, un eveniment care sperăm să fie anual în primul weekend din septembrie. Un eveniment la care rădăuțenii să participe. Sper să reușim, sper să fie Direcția Silvică alături de noi, Primăria, Jandarmeria, SMURD-ul. Implică foarte multă treabă. Sper să reușim și să fie frumos. Va avea loc pe două zile competiția, vor fi premii, sper să avem și sponsori, sperăm să fie ceva frumos”.

Doina Craiu

Radio Viva FM Rădăuți

comments

comments