full screen background image

Pe 1 iunie, Viva FM dă în mintea copiilor! (galerie foto)

1 iunie     Ziua Copilului a venit, la Viva FM, cu multe surprize!

O călătorie în minunata lume a copilăriei, cu ascultătorii tovarăşi de drum.

Un drum înapoi, către inocenţă, simplitate şi bucurie sinceră.

Şi, pentru că o astfel de călătorie nu poate fi decât una cu peripeţii şi trăznită, realizatorii de programe Viva FM au dat şi ei în mintea copiilor, care au devenit adevăraţi parteneri de emisie!

Playlist special, momente haioase, concursuri, premii, voie bună şi amuzament!

Ascultătorii au putut câștiga pachete de analize medicale pentru copii, torturi delicioase, precum  și vouchere pentru joacă.

Pe 1 iunie, Viva FM a sărbătorit în joacă! O zi întreagă cu şi despre copii!

La “Dimineţi animate”, ne-au ajutat să redescoperim universul celor mici, un grup de la Palatul Copiilor Suceava (Simina Teodora Buculei, Nicolae Ungureanu, Ioana Crîșmariu, Constantin Vlad, Elena Vlad, Anastasia Boghian, Răzvan Mihai și Eliza Mihai) şi micuţii din clasa a II-a B (înv. Daniela Motrescu), de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava.

Sorina Nicoleta Ruşti, din Suceava, a câştigat un pachete de analize medicale pentru copii, în timp ce Luminiţa Dănilă, tot din Suceava, se va bucura de un tort şi de un voucher la Spațiul de Joacă “Cutezătorii” din Shopping City Suceava.

Premiile au continuat şi în emisiunea Viva CAFE. Bianca Botezatu, în vârstă de 15 ani, a câştigat un tort şi un voucher de joacă.

Ne-au încântat cu momente artistice Miruna Macsim, Amiela Vasileniuc, Mălina Rusu și Rania Kutkut, toți de la Palatul Copiilor din Suceava.

Au urmat Grupa Fluturaşilor de la Grădiniţa “Sfântul Ioan”, educatoare Cristina Eremiciuc, Ştefania Pauliuc, Adnana Cimpoieş, de la Palatul Copiilor, şi Roxana Asaveti, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava.

La programul special de 1 iunie au contribuit micuțele Alesia Covalcic și Natașa Girigan sau Ana – Maria Pasat, de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava. Nu a lipsit nici poezia, prezentată de copiii de grădiniţă Anais Zar şi David Zar.

Emisiunea a continuat cu Oltea Negru, care face radio la Palatul Copiilor Suceava şi cu Medeea Maria Bazarcă, de la Grădiniţa “Sfântul Ioan” din Suceava. O intervenţie deosebită a fost şi cea a  fetiţei Evelyne Chris Istrate, din clasa a III-a B a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava.

Tot în emisiunea VIVA Cafe, Olga Gutan, din Suceava, a câştigat un tort şi de un voucher la Spațiul de Joacă “Cutezătorii” din Shopping City Suceava.

Premiile şi invitaţii nu au lipsit nici în emisiunea VIVA Trafic.

Daria Dănilă, de 10 ani, clasa a V-a, Şcoalan Generală nr. 3 Suceava, şi Daria Cristina Lupancu, de 4 ani, Gradiniţa nr. 1, stuctura GPN 123, Suceava, ambele de la cercul de confecții – desing de la Palatul Copiilor Suceava, sunt două fetiţe care au participat deja la prezentări de modă. Următoarea prezentare o vor susţine pe 7 iunie, cu accesorii vestimentare.

Au urmat Nectarie Isache, 8 ani, Şcoala nr. 10 Suceava, la Palatul Copiilor în cercuri de informatică, tapiserie, cenaclu literar şi engleză, şi Antonio Ştefan Isache, 12 ani, Şcoala nr. 1 Suceava, membru în cercurile de canto, chitară şi engleză, la Palatul Copiilor.

Tot de la Palatul Copiilor au venit şi Elena Diana Ciot, din clasa I a Şcolii Generale nr. 8 (ramura textilă) şi Vadim Gherdelesco, 6 ani, în clasa pregătitoare la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava (carting, pictură, engleză şi teatru).

Eric Onesciuc, de 7 ani, în clasa pregătitoare la Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava, (la carting, engleză şi modelaj cu lut, la Palatul Copiilor), precum şi surorile Daria Prisăcaru (5 ani, Grădiniţa “Sfântul Ioan”) şi Ilinca Prisăcaru (8 ani, Şcoala “Ion Creangă”) au încântat, în continuare, ascultătorii Radio VIVA FM.

Mihaela nu a uitat nici de premii, astfel încât Diana Cătălina Dănilă a obţinut un pachete de analize medicale pentru copii, oferit de “Dorna Medical”.

Distracţia a continuat şi cu Johnny, la VIVA Flash.

Cristina Şilţer, elevă în clasa a IX-a D la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, o fată cu o voce deosebită, a făcut să vibreze inimile copiilor și părinților.

Ultimul premiu al zilei (un tort de la  cofetăria “Amalia” din Fălticeni şi un voucher la Spațiul de Joacă “Cutezătorii” din Shopping City Suceava) a fost obţinut de Ioan Gaftoneanu, din Suceava.

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: “Real” Suceava, CAR Învățământ Fălticeni, “Dorna Medical”, cofetăria “Amalia” din Fălticeni, Spațiul de Joacă “Cutezătorii” din Shopping City Suceava.

comments

comments