full screen background image

Înotătorul rădăuţean Şerban Cotos, de şapte ori pe podiumul Campionatelor Naţionale Şcolare

cotos rad     Înotătorul rădăuţean Şerban Cotos a urcat de şapte ori pe podiumul Campionatelor Naţionale Şcolare, care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Reşiţa.

Şerban Cotos a înotat în toate cele zece probe organizate la categoria lui de vârstă şi a devenit campion naţional în proba de 100 metri fluture.

De asemenea, a obţinut două locuri doi, cu ştafeta de 4×50 metri liber şi ştafeta de 4×50 metri mixt, şi a urcat de patru ori pe ultima treaptă a podiumului, în probele de 100 bras, 100 spate, 100 liber şi 50 metri fluture.

În ştafete, Şerban a înotat alături de Sebastian Croitor, Ştefan Ropan şi Vlad Brandis, reuşind să coboare sub timpul de record naţional la proba de 4×50 metri mixt, unde au ocupat locul II, fiind depăşiţi de ştafeta Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” Bucureşti.

La finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar au participat 280 de sportivi, legitimaţi la 21 de cluburi şcolare din ţară.

CSŞ Şcoala 3 Suceava, unde este legitimat rădăuţeanul Şerban Cotos, s-a clasat, la finalul competiţiei, pe locul trei, la egalitate de puncte cu CSŞ Reşita.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments