full screen background image

Din 28 noiembrie 2014, Radio VIVA FM este prezent și la Rădăuți

IMG_1728     Radio VIVA FM a inaugurat emisia unei noi staţii locale, la Rădăuţi, în cadrul unui eveniment care a avut loc vineri, 28 noiembrie 2014, cu începere de la orele 18, la Hotelul “Gerald’s” din localitate.

În jur de 150 de persoane (autorităţi judeţene şi locale, oameni de afaceri, prieteni), au ţinut să fie alături de echipa Radio VIVA FM, la manifestarea prilejuită de începerea oficială a emisiei VIVA FM în Rădăuţi.

Senatorul de Suceava, Ovidiu Donţu, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, primarul municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, consilierul local, Petru Carcalete, şi-au exprimat, prin discursurile rostite la inaugurarea noii staţii, încrederea că Radio VIVA FM va fi, şi la Rădăuţi, radioul ce va transmite ascultătorilor informaţii corecte şi imparţiale, emisiuni de calitate şi muzică bună.

Reprezentanţii firmelor pezente la inaugurarea noii staţii locale au avut surpriza de a participa la o tombolă, premiul fiind un an de promovare la Radio VIVA FM Rădăuţi.

Premiul a fost câştigat de societatea “DAREX AUTO” SRL Rădăuţi, reprezentată de Loredana Măzăreanu.

Participanţii s-au putut bucura şi de două concerte de excepţie, susţinute de trupele “Desperado” şi “Artis Band”

Povestea Radio VIVA FM a început în urmă cu aproape patru ani, la Suceava şi Fălticeni.

Un radio care se adresează ascultătorilor dornici de informaţii locale, de emisiuni proprii, cu şi despre oamenii de lângă ei.

Un radio care difuzează, alături de hituri noi, şi “muzică nemuritoare”.

Un radio implicat în susţinerea şi promovarea valorilor locale, prin campanii de sprijinire a evenimentelor importante pentru comunitatea locală.

Radio VIVA FM este singurul radio local din ţară care a primit diploma de excelenţă pentru debut, din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Pentru că rădăuţenii au nevoie de un post de radio dedicat lor, care să le fie aproape, începând de vineri, 28 noiembrie, Radio VIVA FM a deschis şi staţia din Rădăuţi, pe frecvenţa 90,1 FM.

Ascultătorii noştri din Rădăuţi pot afla tot ce se întâmplă în oraşul lor, în 11 buletine de ştiri, difuzate din oră în oră, de la ora 7, până la ora 17.

Problemele rădăuţenilor sunt prezentate şi în programele Radio VIVA FM – “Dimineţi Animate”, “Viva Cafe”, “Viva Trafic” şi “Viva Flash” sau în emisiunile “Faţă în faţă”, “Cheia succesului” şi “Baba arde şi ţara se piaptănă”.

Din programul Radio VIVA FM Rădăuţi nu lipsesc nici emisiunile “Pe unde” sau “Doza de educaţie”.

Actualitatea evenimentului sau mesajul sursei, impactul sau consecinţele, iată elementele ce definesc Radio VIVA FM.

Din 28 noiembrie, Radio VIVA FM este prezent și la Rădăuți, pe 90,1 FM!

comments

comments