full screen background image

Achiziție de echipamente performante la SC Stil Media SRL

1VIVA     S.C. Stil Media S.R.L. Suceava, cu sediul în Suceava, B-dul Corneliu Coposu nr.14, bl.25A, SC.A, ap.2, județul Suceava a implementat, în perioada februarie – septembrie 2014, proiectul “Dezvoltarea serviciilor și creșterea competitivității prin achiziție de echipamente performante la SC Stil Media SRL” , cod SMIS 35103.

Valoarea totală a proiectului este 891.917,12 lei, din care valoarea totală eligibilă este 710.791,00 lei, iar valoarea neeligibilă  (inclusiv TVA aferent proiectului) este 181.126,12 lei.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este 710.791 lei.

Finanțarea a fost acordată în baza schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea microintreprinderilor pentru Domeniul Major de Intervenție “Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor” în cadrul Axei Prioritare “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, din cadrul Programului Operațional Regional 2007 – 2013, aprobată prin Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și locuințelor nr.155/2008, cu modificările și completările ulterioare.

Autoritatea de management pentru Programul Operațional Regional este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Vineri, 19 septembrie, într-o conferinţă de prsă prilejuită de finalizarea proiectului, administratorul S.C. Stil Media S.R.L., Monica Prisacaru, a declarat: “Prin proiect s-au achiziționat echipamente, programe informatice si utilaje tehnologice performante, pentru modernizarea activității societății, care se desfășoară în cadrul a 2 posturi de radio locale, care se adresează publicului larg din municipiul Suceava și municipiul Fălticeni. De asemenea, au fost create 5 noi locuri de muncă și au fost angajate 5 persoane (2 bărbați și 3 femei), pe lângă susținerea celor deja existente în cadrul societății. Este un proiect care ne-a ajutat să întregim realizările nostre de anul trecut, un an foarte bun pentru noi, în care am reuşit să achiziţionăm un nou spaţiu în care îşi desfăşoară activitatea Radio VIVA FM Suceava. Tot în decursul anului 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului a conferit Radio VIVA FM premiul pentru debut, noi fiind singurul post local premiat, la nivel naţional.”

comments

comments