full screen background image

Propunerea Săptămânii 16 – 22 martie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ELLA HENDERSON – Mirror Man
0:00

Ella Henderson își dezvăluie fața întunecată în noul videoclip lansat pentru piesa “Mirror Man” din care nu lipsesc oglinzile, efectele speciale și un partener care e mult mai absorbit de sine decât de Ella.
În melodie, cântăreața spune că este vorba despre cea mai narcisistă persoană pe care a cunoscut-o, că toți am avut de-a face la un moment dat cu un asemenea om care se iubește mai întăi pe sine înainte de a-i iubi pe ceilalți.

“Chapter One“, albumul de debut semnat Ella Henderson, s-a vândut în 132 de mii de copii în prima săptămână de la lansare și în peste 740 de mii de exemplare până la finalul anului trecut.

  • HOLOGRAF – De Câte Ori Să Te Iubesc?
0:00

Primăvara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toţi fanii trupei: formaţia lansează un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea.
Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei şi la studiourile Stage Expert.
Piesa este o metaforă pentru trecerea timpului și face referire la o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrâneşte de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea şi apoi, de Radu Beligan).

  • KYGO FT. CONRAD – Firestone
0:00

Kygo, pe numele său adevărat Kyre Dahll, este un DJ și producător norvegian.
Este cunoscut mai ales datorită remixului la piesa lui Ed Sheeran, I See Fire.
Până și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, s-a interesat de munca lui.
Noi vă propunem piesa Firestone, o colaborare cu artistul Conrad.

Care este melodia ta preferată?

  • KYGO FT. CONRAD - Firestone (57%)
  • HOLOGRAF - De Câte Ori Să Te Iubesc? (43%)
  • ELLA HENDERSON - Mirror Man (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments