full screen background image

Dosar penal pentru 6 infracţiuni săvârşite de concubinul unei femei din comuna Satu Mare

Dosar penal     În cursul serii de marţi, la ora 20:08, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată, prin 112, de o femeie, din comuna Satu Mare, despre faptul că al ei concubin, de 37 de ani, din localitate, provocă scandal, la un imobil de pe raza localității.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19:00, în urma amenințărilor adresate de concubin, femeia s-a refugiat la locuința unui bărbat din localitate.

Ulterior, la locuința acestuia s-a deplasat, cu un moped neînregistrat, pe care l-a condus pe drumul public fără a poseda permis de conducere și concubinul femeii, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a pătruns fără drept în curte, a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea repetată a proprietarului și l-a lovit pe acesta.

Întrucât agresorul prezenta leziuni în zona feței, ca urmare a căzăturii de pe moped și a imobilizării de către proprietarul locuinţei unde s-a refugiat concubina sa, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințare”, “violare de domiciliu”, “loviri sau alte violențe”,  “conducerea unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosar care va fi soluționat procedural.

comments

comments