full screen background image

Bărbat din Vicovu de Sus arestat, prins conducând băut și cu permisul suspendat

arestat     În cursul nopţii de duminică, la ora 23.15, o patrulă mixtă poliție-jandarmi a oprit pentru control, pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un bărbat, de 45 de ani, localnic, care figurează în baza de date cu permisul reţinut.

În momentul în care poliţişti i-au comunicat bărbatului faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat şi că urmează a fi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat.

Întrucât conducătorul auto, emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, iar ulterior a fost condus la spital, unde de asemenea, în prezenţa medicului de gardă, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments