full screen background image

Ziua Femeii, sărbătorită la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni

8mj2     Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, personalul feminin din Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni a fost felicitat într-un cadru festiv.

Chiar dacă iarna încă nu a trecut, în sufletul jandarmeriţelor se simte deja o adiere de primăvară.

Vineri, 6 martie, cadrelor militare femei şi personalului contractual feminin le-au fost oferite flori şi mărţişoare de către colegi.

De asemenea, cele unsprezece eleve ale şcolii, zece din anul I şi una din anul al II-lea, au primit flori din partea colegilor şi felicitări din partea comenzii unităţii şi a comandanţilor de batalion.

“La fel ca şi în cadrul familiei, unde femeia organizează în mare parte activităţile, la fel şi în instituţia noastră, aceasta îşi face simţită prezenţa prin modul ei feminin, dar la fel de fermă ca braţul puternic al unui bărbat. 8 Martie, ziua în care femeia este apreciată la adevărata valoare! Trăiesc într-o lume dominată de bărbaţi, dar cu toţii ştim că în spatele unor bărbaţi puternici se află femei şi mai puternice. Aşa cum spunea şi Margaret Thatcher: Dacă vrei ca ceva să fie spus, cere-i unui bărbat acest lucru şi va spune; dacă vrei ca un lucru să fie făcut, cere-i unei femei şi acesta va fi făcut!” – Eleva Andreea Raluca Vrabie, anul I.

comments

comments