full screen background image

Noi câştigători ai campaniei “De dragul tău, femeie!”

flash-8-martie-var-1-01     Pentru că primăvara începe cu tine, Radio VIVA FM îți face ziua de 8 martie mai strălucitoare, de dragul tău, femeie!

Misterioasă, frumoasă, jucăușă, inteligentă, mamă, soție, bunică, iubită, sărbatorim feminitatea sub toate aspectele și în toate ipostazele care o compun!

Dacă ai trimis sms la 0737 500 300, cu textul “FEMEIE” și orașul de unde ne asculţi, poţi câștiga, vineri şi duminică,  numeroase premii.

Primii câştigători au fost desemnaţi în emisiunea “Dimineţi Animate”.

Astfel,  Andreea Serediuc, din Rădăuţi, a câştigat un inel de argint, iar Cristina Cozan, din Suceava, un pandantiv de aur, premii oferite de Magazinul de Bijuterii “Atlantis Gold”.

Extragerea premianţilor a continuat  în emisiunea “VIVA Cafe”.

Astfel, Liliana Cernica, din Suceava, se va bucura de o cină romantică, oferită de Restaurantul “Anytime”, în timp ce Ştefan Dan Tofan s-a ales cu un pandantiv de argint.

Și Luisa, în emisiunea “VIVA Trafic”, a oferit o cină la restaurantul “Anytime, care i-a revenit Anamariei Hodoroabă, din Suceava.

Tot vineri, mai poţi câştiga o cină romantică la Restaurantul “Anytime” din Suceava şi marele premiu, un weekend all-inclusive la Hotel “Sofia” din Suceviţa.

Duminică, Radio VIVA FM îți oferă, alături de partenerii campaniei, trei aranjamente florale de la Florăria “Queen”, din Suceava, şi trei vouchere la Salonul de Înfrumuseţare “Bless Jolie”, tot din Suceava.

comments

comments