full screen background image

Femeie din Grăniceşti, înşelată cu peste 3.000 de lei, prin metoda “accidentul”

Mobil     Agenţii Postului de poliție Grănicești au fost sesizați, marţi, de o femeie, de 64 de ani, din localitate, despre faptul că, în data de 2 martie, fiica sa, în vârstă de 41 de ani, localnică, a fost înșelată cu suma de 3.200 de lei, prin metoda „accidentul”.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în ziua respectivă, între orele 13.00–14.00, femeia de 41 de ani, care locuieşte cu mama sa, a fost sunată, pe telefonul fix de la domiciliu, de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind polițist și care i-a adus la cunoștință faptul că  fratele său a suferit un accident de circulație în municipiul Suceava, în urma căruia doi copii minori sunt accidentați și se află la spital, fapt pentru care trebuie să-i dea suma de 550 de euro, pentru a se împăca cu tatăl minorilor.

Ulterior, femeia a luat din casă suma de 3.200 de lei, ce aparţinea mamei sale, s-a deplasat în centrul comunei Grănicești, unde a înmânat suma de bani unui bărbat venit cu un autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

comments

comments