full screen background image

Propunerea Săptămânii 2 – 8 martie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANNIE LENNOX – I Put a Spell on You
0:00

Filmului Fifty Shades of Grey I se poate reproșa orice, dar nu și faptul că se vorbește în continuare aprins despre el.
Coloana sonoră a producției cuprinde nume mari printre care The Rolling Stones, Beyonce, The Week-end, Ellie Goulding, Jessie Ware și Annie Lennox cu un cover după I put a spell on you.
Dacă vă place interpretarea lui Annie, votați piesa!

  • FAYDEE – Move On (C’est la vie)
0:00

Australianul Faydee, cunoscut în România pentru hiturile “Laugh till you cry”, “Can’t let go”, “Maria”, dar și pentru colaborarea cu Shaggy, Mohombi și Costi la piesa “Habibi (need your love)”, lansează videoclipul piesei “Move on (C’est la vie)”.
Melodia “Move on (C’est la vie)” este scrisă de Faydee și produsă de Khaled Rohaim.
“Sper ca această piesă să placă fanilor mei din România, care a devenit, practic, o a doua casă pentru mine. Îi iubesc și abia aștept să ne revedem în această primăvară când voi susține un turneu european în România, Bulgaria, Cipru și Italia”, a declarat Faydee.

  • MADONNA – Living for Love
0:00

Anul 2015 ar fi trebuit să aducă fanilor Madonnei multe surprize: un album nou și un prim single, “Living for Love”, pe 14 februarie. Demo-urile apărute pe internet în ultima perioadă au determinat-o însă pe Madonna să contracareze această avalanșă de compoziții piratate printr-o serie de lansări spontane. Diva muzicii pop a oferit fanilor 6 piese noi în avans și posibilitatea de a precomanda noul album ”Rebel Heart” cu multe luni înainte de programul stabilit inițial.

Care este melodia ta preferată?

  • ANNIE LENNOX - I Put a Spell on You (83%)
  • FAYDEE - Move On (C’est la vie) (17%)
  • MADONNA - Living for Love (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments