full screen background image

Mii de suceveni s-au distrat alături de Horia Brenciu & HB Orchestra, la Shopping City Suceava

hb1     Mii de suceveni au răspuns invitaţiei Shopping City Suceava de a sărbători lansarea primăverii printr-un show de excepție, îmbinând sesiunile de shopping, cu premii și noile colecții de sezon.

Pe 1 martie, Horia Brenciu & HB Orchestra au revenit la Suceava pentru a sărbători cântând venirea primăverii, într-un concert live, remarcabil, susținut pe scena de la Shopping City Suceava.

De 7 ani, Shopping City  Suceava este alături de suceveni  răsplătindu-le întotdeauna fidelitatea.

Astfel, în prag de primăvară clienţii care fac cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, se prezintă la info point-ul special amenajat și învârt la roata norocului, câștigă pe loc premii de răsfăț constând în accesorii și cosmetice Avon, o varietate de servicii de înfrumusețare și îngrijire oferite de Salon D`Anais, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de Shopping City Suceava, Pluoptic,Opticland, Roti Grill și magazinul Kendra.

Prezentările de modă au adus în faţa publicului cele mai noi colecţii de primăvară-vară 2015 ale brandurilor din Shopping City Suceava.
Spectatorii au putut admira atât ţinute colorate pentru copii, propuse de magazinele: Coccodrillo, Carrefour, Takko Fashion, cât și ținute fresh și în tendințe pentru tineri sau domni și doamne, propuse de magazinele: Raison D`Etre by Insense, Mustang, Moda Miss, Eponge, Coax, New Line, City, Orsay, Camiceria Italiana, Ghio`s și New Yorker.

Şi cum orice ţinută nu este completă fără încălțăminte, magazinele Leonardo,  Deichmann și Seven au prezentat cele mai noi modele modele pentru noul sezon, iar Salonul D`Anais din Shopping City Suceava a asigurat coafura şi machiajul modelelor.

Horia Brenciu şi HB Orchestra au oferit sucevenilor, duminica seară, la Shopping City Suceava, un supershow, la care au luat parte mii de oameni.

Concertul de aproape două ore susţinut de showman-ul Horia Brenciu, împreună cu HB Orchestra, instrumentişti foarte buni, dar şi cu voci minunate, a fost pe placul publicului, care i-a răsplătit pe artişti cu aplauze zgomotoase.

Artiștii au susținut un show incendiar, plin de viață și piperat cu umorul inegalabilului Horia Brenciu, pe parcursul căruia publicul a cântat și a dansat alături de ei la fiecare melodie.

Piesele interpretate de liderul vocal Horia Brenciu, de colegii sai de scenă şi de instrumentişti, au fost foarte variate, de la swing, pop, rock, latino, până la country, gospel, jazz.

Într-o regie absolut spectaculoasă, trecerea de la un solist la altul a fost nostimă şi aplaudată de public.

Au fost întrerupte unele piese, pentru ca altele să le ia locul, microfonul circulând de la un interpret la altul într-un mod foarte amuzant.

Unul dintre instrumentişti începea o melodie, altul din spate venea şi prelua microfonul, continua să cânte un fragment dintr-o altă melodie, lucrul acesta repetându-se până când toţi artiştii de pe scenă ajungeau să cânte live, bucăţi muzicale cunoscute de suceveni.

Seara s-a încheiat cu o sesiune de autografe și fotografii oferită de Horia Brenciu pentru toți cei care îl îndrăgesc și s-au distrat alături de el în cadrul concertului.

Show-ul de modă prin care organizatorii evenimentului au ales să întâmpine primăvara a fost unul de bun augur, diversitatea şi varietatea stilurilor, de o parte şi reacţia publicului de cealaltă parte, fiind garanturi ale unui eveniment reușit.

comments

comments