full screen background image

Cristian Ochrim

Cristi Ochrim
Mă învârt prin lumea jurnalismului de prin 1990. De ce? Nu ştiu… Poate pentru că viaţa este ceea ce ni se-ntâmplă atunci când lucrurile nu merg conform planului.
Am început, normal, aș spune, cu presa scrisă. Am trecut și prin televiziune. Primul contact cu radioul l-am avut prin ’96. Evident, tot la ştiri. Şi mi-a plăcut! E drept că, atunci, „reportofonul” era un ditamai magnetofonul, cu bandă, şi cântărea minim 5 kilograme.
Mi-a plăcut (şi încă îmi place), pentru că ştirea de radio e altceva. Şi de asta fac ştiri şi la Radio VIVA FM. Pentru că la radio trăieşti mereu în prezent, doar în actualitate. Pentru că nu există ştiri atemporale, „de umplutură”. Pentru că ştirea de radio e ca îngheţata: dacă n-o mănânci repede, se topeşte.
Şi, ca orice instituţie media care se respectă, VIVA FM are şi un site. De care mă ocup, în principal, tot eu. „Aproape totul despre judeţul tău, într-un singur loc”. Acesta este motto-ul nostru, pe care încerc, cât pot, să îl respect. Să vă ţin la curent cu tot ce e nou, din toate domeniile.
Dacă reuşesc, decideţi doar voi, ascultătorii (şi cititorii!) noştri…

comments

comments