full screen background image

Anca Ciutac: „La Shopping City Suceava suntem într-un program accelerat de evenimente!”


Prezentă în studioul Viva fm azi, Anca Ciutac a stat de vorbă cu Luisa despre evenimentele de duminică care se vor desfășura la Shopping City Suceava.

“Noi suntem într-un program accelerat de evenimente. Încheiem un eveniment cu succes și ne pregătim de următorul.

Horia Brenciu și HB ORCHESTRA revin la Suceava, dăm startul primăverii la Shopping City Suceava și l-am invitat pe Horia Brenciu să sărbătorească primăvara cântând. Un artist de renume care sunt sigură că va face un show incendiar. La asta ne și așteptăm din partea lui, având în vedere personalitatea acestuia. El a fost prima dată în Suceava, tot la noi, în 2011 iar acum revine cu mare drag.”

Tot duminică, la Shopping City Suceava, mai exact la Galeria de Artă City Gallery va avea loc un alt eveniment cu tradiție, „Femei de succes, Performanță la superlativ!” Referitor la surprizele pregătite de organizatori, Anca a mai spus:

„Asta ne și dorim, să fie un cadou pentru suceveni în prag de primăvară!”

Și, dacă tot se apropie luna femeii, Anca a avut un mesaj pentru toate cele care aspiră la titulatura de femeie succes:

„Prin muncă, poți să ajungi acolo unde ți-ai propus. Nu trebuie să ai o strategie de marketing pentru asta. O femeie, din punctul meu de vedere, ar trebui să muncească foarte mult și să încerce să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală.”

comments

comments