full screen background image

Propunerea săptămânii 23 februarie – 1 martie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BRIGHI FT. ZILVIU PASCA – Motivul Meu
0:00

Semifinalista „Vocea României”, Brighi lansează single-ul și videoclipul „Motivul meu”, feat Silviu Pașca, o poveste cinematografică plină de romantism și emoție, care recrează în detaliu 6 căsătorii inspirate din cultura și tradițiile occidentale. De această dată, Brighi interpretează rolul invitatului special care aduce pe note muzicale cea mai frumoasă declarație de dragoste, iar Silviu Pașca este maestrul de ceremonii. Pentru videoclipul „Motivul meu”, Brighi are și o nouă imagine care celebrează feminitatea și sensibilitatea, iar pentru producția și imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair și make-up) și regizorul Slava Sîrbu. Clipul a fost filmat în urmă cu câteva luni la Palatul Mogoșoaia.

  • MAROON 5 – Sugar
0:00

Trupa americană de muzică pop-rock Maroon 5 a lansat pe 14 ianuarie 2015, un nou videoclip oficial, pentru melodia “Sugar”. Piesa este inclusă pe albumul “V” (“Five”) care a apărut în 2014, la sfârşitul lunii august.
Clipul a fost filmat în Los Angeles, fiind regizat de David Dobkin. Din filmografia regizorului american face parte şi comedia romantică “Spărgătorii de nunţi” – “Wedding Crashers” (2005).

  • YEARS AND YEARS – Take Shelter
0:00

“Take Shelter” este cel de-al patrulea single al trio-ului britanic de electro-pop Years & Years, ce a colaborat recent si cu Magician la piesa “Sunlight”.
Years & Years este una dintre piesele preferate ale lui Smiley. Dacă e și preferata ta, voteaz-o!

Care este melodia ta preferată?

  • MAROON 5 - Sugar (75%)
  • BRIGHI FT. ZILVIU PASCA - Motivul Meu (25%)
  • YEARS AND YEARS - Take Shelter (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments