full screen background image

Delia, în concert la Shopping City Suceava, cu ocazia târgului de nunţi “Trend Mariaj”

trend mariaj 15     Viitorii miri sunt aşteptaţi şi anul acesta la Shopping City Suceava, în perioada 13 – 15 februarie, la târgul de nunţi “Trend Mariaj”.

Specialistul în marketing al Shopping City Suceava, Anca Ciutac, a declarat, pentru emisiunea VIVA Cafe, că viitori miri sunt aşteptaţi cu ultimele tendinţe în materie de nunţi, şi nu numai, şi a dezvăluit câteva dintre surprizele târgului

Ciutac: “Toţi viitorii miri sunt aşteptaţi şi anul acesta cu ultimele tendinţe din domeniul nunţilor, respectiv decoraţiuni, sonorizări, DJ, torturi, fotografie, videografie, rochii de mireasă, costume de mire şi tot ce ţine de o nuntă perfectă, pentru că asta îşi doresc toţi mirii. În ultima zi a târgului, pe 15 februarie, o să avem un concert cu Delia, un artist naţional care este pe val şi are multe melodii în topuri. Pe 14 februarie, îi aşteptăm pe cei care încă nu s-au hotărât să-şi unească destinele, în cadrul căsătoriilor de probă. Vom avea un decor veneţian special amenajat pentru aceştia de Ziua Îndrăgostiţilor.”

În cadrul târgului “Trend Mariaj”, organizat de Shopping City Suceava, vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori.

De asemnea, va fi organizată şi o tombolă, marele premiu fiind un inel cu diamant.

În plus, expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

comments

comments