full screen background image

Amenzi de 80.000 de lei, după controale în trafic la transportatori de mărfuri şi de persoane

Politia rutiera     Serviciul Rutier Suceava a desfăşurat, miercuri, o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii auto din domeniul transporturilor publice (persoane și mărfuri).

În cadrul controalelor, au fost verificate 169 de autovehicule de transport.

A fost constatată o infracţiune, fiind aplicate 78 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 79.551 de lei.

Dea semenea au fost reţinute două permise de conducere (pentru depăşiri neregulamentare) şi au fost retrase 6  certificate de înmatriculare (pentru lipsă ITP, RCA).

Un bărbat, de 40 de ani, din Horodniceni, a condus autoutilitara, pe DN 2, pe raza municipiului Fălticeni, având ITP şi RCA expirate.

Un microbuz, aparţinând  unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni, a fost depistat de polițiști, în trafic, pe DN 2 Fălticeni, efectuând transport de persoane. La controlul efectuat, s-a constatat că operatorul de transport nu a asigurat prezenţa la bordul vehiculului a legitimaţiei de serviciu valabilă a conducătorului auto, din care să rezulte că este angajat al societăţii. De asemenea, conducătorul auto utiliza un tahograf a cărui verificare era expirată din 12.10.2014 şi nu avea rovinieta valabilă.

comments

comments