full screen background image

Şoferiţă din Brodina, oprită în timp ce conducea cu 114 km/h în localitate

radar     În zilele de 17 şi 18 ianuarie, Serviciul Rutier, împreună cu formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești ce au în dotare aparat radar, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 402 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 115.651,5 lei, din care 279 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute 19 permise de conducere, din care 13 pentru viteză, 5 depăşiri neregulamentare, 1 neacordare prioritate vehicule şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

În cadrul aceleiaşi acţiuni. a fost contatată o infracţiune la regimul rutier. pentru conducere sub influența alcoolului.

Pe 18 ianuarie, la ora 14.20, pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina, polițiști au depistat o tânără, de 21 de ani, din localitate, care conducea autoturismul, cu viteza de 114 km/h în localitate.
S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătoarei auto şi la reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Rădăuţi, a condus autoturismul  pe str. Piaţa Unirii din localitate, având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-a  întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments