full screen background image

Tânăr spitalizat după ce a fost lovit de fratele său, în casa părinţilor lor din Câmpulung

ambulanta suceava     Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată, joi, la ora 20.00, despre faptul că, la locuința unui bărbat, de 77 de ani, are loc un scandal.

La fața locului au fost identificați tatăl și doi fii ai săi, unul de 31 de ani și unul de 21 de ani.

Tânărul de 21 de ani a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât prezenta o lovitură la cap în partea stângă.

În urma audierii martorilor, a rezultat faptul că în seara zilei respective, în jurul orei 19:00, fiul de 31 de ani a venit la domiciliu, în stare avansată de ebrietate, a început să se certe cu tatăl său şi să se manifeste violent față de acesta, iar celălalt frate a sărit în apărarea tatălui.

Bărbatul de 31 de ani s-a deplasat în camera fratelui, lovindu-l în zona capului, după care a spart mai ulte geamuri de la ușile și ferestrele din casă.
Au fost distruse şi mai multe bunuri electrocasnice.

Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției în vederea efectuării de cercetări, dar în urma audierii tatălui, acesta nu a depus plângere penală împotriva fiului.

De asemenea, tânărului de 21 de ani i-au fost aduse la cunoștință drepturile procesuale pe care le are, acesta declarând verbal că momentan nu dorește să depună vreo plângere.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe şi distrugere.

comments

comments