full screen background image

Program de apă caldă și căldură, în căminele USV

usv camin-2     Studenţii care locuiesc în căminele Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au fost anunţaţi că vor primi apă caldă şi căldură după un orar special.

Prorectorul pentru imaginea USV, prof. univ. dr. ing. Ştefan Purici, a declarat, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii “VIVA Cafe”, difuzată de Radio VIVA FM, că programul a fost stabilit din cauza faptului că agentul termic livrat la Universitate ajunge, în prezent, la o temperatură destul de joasă, de doar 64 de grade Celsius.

Purici: “Este o realitate pe care trebuie să o acceptăm, plecând de la faptul că membrii comunităţii locale nu întotdeauna reuşesc să achite contribuţiile pe care le au faţă de cei care ne furnizează căldura. Programul stabilit de Compartimentul Administrativ al USV ţine cont că agentul termic pe care îl primim este fixat la o temperatură destul de joasă, de 64 de grade Celsius. Din păcate, infrastructura Universităţii, la fel ca şi în oraş, nu permite să folosim şi apa şi căldura în parametri optimi. Pentru a veni în sprijinul studenţilor, să aibă şi căldură şi să poată face şi un duş, în condiţii civilizate, am propus acest program care, sperăm, să răspundă nevoilor lor. În principiu, căldura ar trebui să fie suficentă, dar nu ştiu dacă este suficient programul pentru apă caldă. Această problemă nu ţine de noi, este la nivelul întreg municipiului, şi sper să se rezove cât mai repede.”

Noul program zilnic de furnizare a apei calde va fi între orele 6.00 şi 9.00 şi între 20.00 şi 23.00, pe când căldură se va da între orele 9.00 şi 20.00 şi între 23.00 şi 6.00.

comments

comments