full screen background image

Primarul Sucevei, nemulţumit că şoferii nu folosesc parcările subterane

parcare-subterana-suceava     Conducerea Primăriei sucevene este supărată de faptul că șoferii nu folosesc parcările subterane și că staționează în continuare pe străzile din jurul Casei Culturii și a Palatului Administrativ.

Primarul Ion Lungu reamintește că cele 160 de locuri din parcările subterane pot fi folosite fără plată, dar atrage atenția că nici nu pot fi transformate în garaje, mai ales pe timp de iarnă.

Totuși, el crede că parcările respective vor fi utilizate mai mult după ce zona Palatului Administrativ va fi transformată în zonă pietonală şi accesul vehiculelor va fi interzis.

Lungu: “Noi nu luăm niciun ban pentru folosirea parcărilor subterane din centru. Câteodată, comoditatea oamenilor face ca acestea să nu fie folosită, deşi uneori sunt pline. Sâmbăta şi duminica sunt aproape goale. Dar, aceste parăcri nu sunt garaje. Cât priveşte zona din jurul Palatului Administrativ, licitaţia este în curs de desfăşurare, şi, din primăvară, ne apucăm de lucru. Zona va fi pietonală, nu se vor mai parca maşini, şi, atunci, vor fi obligaţi să folosească parcările subterane.”

comments

comments