full screen background image

Trei mandate puse în executare de poliţiştii suceveni

arestat     În cursul zilei de miercuri, trei persoane au fost încarcerate în arestul I.P.J. Suceava, pentru diverse infracţiuni.

Un bărbat, de 42 de ani, domiciliat în municipiul Suceava, împotriva căruia Judecătoria Constanţa a emis, la 19 noiembrie, mandat de executare a pedepsei închisorii, de 1 an şi 4 luni, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, a fost identificat de polițiști la domiciliu.

Un bărbat, de 55 de ani, domiciliat în comuna Şcheia, împotriva căruia Tribunalul Bacău a emis, la 19 noiembrie, mandat de executare a pedepsei închisorii, de 5 ani, pentru comiterea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune, fals privind identitatea, fals în declaraţii în vederea emiterii instrumentelor de plată electronică, complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, a fost identificat de polițiști, în jurul orei 19.00, pe raza comunei Şcheia.

Un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în municipiul Suceava, împotriva căruia Tribunalul Bacău a emis, la 19 noiembrie, mandat de executare a pedepsei închisorii, de 8 ani, pentru comiterea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, complicitate la înşelăciune, accesare neautorizată a unor sisteme informatice şi abuz în serviciu, s-a prezentat la sediul I.P.J. Suceava, în jurul orei 18.00, fiind identificat şi arestat.

Cele trei persoane nu figurau ca urmărite.

comments

comments