full screen background image

Gheorghe Ştefan a plecat din PDL

gheorghe stefan     Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a anunţat, luni, că a părăsit PDL şi a devenit independent, iar în alegerile prezidenţiale o va susţine pe Elena Udrea, candidatul PMP.

Gheorghe Ştefan a precizat că a uzitat, săptămâna trecută, de prevederile ordonanţei de guvern care permitea înscrierea în alt partid fără pierderea mandatului şi a adăugat că nu este interesat de niciun alt partid.

“Joi am decis să devin primar independent şi vreau să nu mai fac politică, ci doar politica cetăţeanului, a administraţiei. Trebuie să facem lucruri bune pentru cetăţenii din Piatra Neamţ. Este ultimul mandat al meu de primar şi nu voi mai face politică, dar nu înseamnă că nu am opţiuni politice”, a declarat primarul Gheorghe Ştefan, informează Agerpres.

Cu privire la Elena Udrea, el a menţionat că este cel mai bun candidat pentru că a făcut foarte multe pentru judeţ şi regiunea Moldovei.

Edilul de Piatra Neamţ a susţinut însă că în 2016 ar putea candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ sau Parlament.

În martie, primarul Gheorghe Ştefan “Pinalti” a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei PDL Neamţ, iar în campania electorală pentru alegerile europarlamentare s-a implicat pentru Partidul Mişcarea Populară. De asemenea, Gheorghe Ştefan este membru al Fundaţiei Mişcarea Populară.

Filiala PDL Neamţ mai are doar trei primari dintre cei 28 aleşi la scrutinul din anul 2012.

comments

comments




Leave a Reply

avatar