full screen background image

Bilanţul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii la Dimineţi animate

SP     Cu veselie şi voie bună, matinalii Viva FM au făcut în această dimineaţă bilanţul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii în judeţul Suceava.

În ajutor le-a venit doamna Ileana Iacob, ofiţer sociolog în cadrul compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Având în vedere faptul că astăzi se încheie Săptămâna Prevenirii Criminalităţii , matinalii au aflat de la doamna Iacob cum s-a desfăşurat campania la nivelul judeţului Suceava.

A fost un adevărat maraton de activităţi de prevenire, am fost implicaţi în extrem de multe direcţii” a spus sociologul Iacob.  Săptămâna Prevenirii Criminalităţii  este o campanie desfăşurată la nivel naţional şi anul acesta s-a aflat la a noua ediţie.

Efortul depus de poliţişti a fost unul susţinut: “Nu în ultimul rând Poliţia Rutieră a fost şi ea implicată. E  important pentru copii să vadă cum funcţionează o maşină de poliţie. Am văzut entuziasmul celor mici şi a celor mai mari.”

Săptămâna a debutat în forţă: “Luni şi marţi au fost două zile de un real maraton. Am intrat în aproape toate şcolile din judeţ cu subiecte care au vizat prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor. Sunt nişte domenii de interes, priorităţi pentru Poliţia Română şi Poliţia Judeţeană”.

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii se încheie astăzi cu ziua destinată  prevenirii accidentelor rutiere.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar