full screen background image

Romeo Bolohan, “Omul care schimba oameni”, la Viva FM

romeo bolohan viva     Romeo Bolohan, “Omul care schimba oameni” a fost prezent astăzi în studioul Viva.

A stat de vorbă cu Iulia, la Viva Trafic, ne-a povestit despre planurile de viitor și ne-a mărturisit că participă la un nou concurs.

Romeo Bolohan este profesor de educație tehnologică la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” din Dumbrăveni.

Este de 13 ani cadru didactic și membru în Comitetul Executiv al Organizaţiei „Salvaţi Copiii”, coordonator al programului „Zilele Drepturilor Copilului”.

A răspândit ani la rând ideile şi principiile Convenţiei ONU cu privire la Drepturile Copilului prin diverse moduri.

În aprilie 2014 a fost distins cu Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie pentru efortul depus în cei 20 de ani de activitate pentru toate categoriile de copii: copii din instituţiile de protecţie a copilului, copii cu performanţe şcolare, copii proveniţi din plasament familial precum şi copii
preveniţi din familii numeroase.

“Cel mai mare şi valoros premiu a fost în 2012, când am câştigat Concursul Naţional «Tort Aniversar Disneyland Paris», din 75 de şcoli din ţară, cu întreaga clasă de elevi, iar 30 de elevi şi 6 însoţitori au beneficiat de o excursie magică de 5 zile la Disneyland Paris. Premiul pentru care am fost nominalizat îmi aduce o mare satisfacţie. E un lucru unic într-o carieră, se acordă foarte greu şi înseamnă un plus de motivaţie pentru a-mi face meseria aşa cum am visat. Este un premiu care se acordă după nişte criterii foarte interesante.” a spus Romeo Bolohan.

romeo bolohan

comments

comments




Leave a Reply

avatar