full screen background image

6 instructori de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni, la convocarea psihopedagogică şi metodică anuală

jandarmifalt     În perioada 15-17 septembrie, şase instructori militari au reprezentat Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni la convocarea psihopedagogică şi metodică anuală, cu personalul didactic din şcolile militare de subofiţeri de jandarmi.

Activitatea a avut ca obiective optimizarea activităţii profesorilor privind învăţarea centrată pe elev, stabilirea unei strategii comune de evaluare a nivelului de pregătire a elevilor, creşterea calităţii documentelor de proiectare, organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ şi eficientizarea dezvoltării profesionale a instructorilor militari.

De asemenea, au fost discutate soluţii optime pentru funcţionarea optimă a Comisiei pentru curriculum comună celor două şcoli de subofiţeri de jandarmi.

Convocarea, desfăşurată la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Drăgăşani, a fost coordonată de comisarul şef Andrei Florin şi colonelul Hopu Costel Laurenţiu, din cadrul structurilor de specialitate din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

comments

comments




Leave a Reply

avatar