full screen background image

Bărbat înşelat cu 800 de lei, în faţa unui laborator de analize medicale din Suceava

portofel cu bani     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, marţi, în jurul orei 12.00, de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Pîrteştii de Jos, despre faptul că a fost înșelat de un bărbat necunoscut, cu suma de 800 de lei.

Din cercetări, polițiști au stabilit faptul că, în dimineaţa zilei repective, victima s-a deplasat de la domiciliu la sediul unui laborator de analize medicale din municipiul Suceava.

În timp ce se afla în fața imobilului, a fost abordat de un bărbat, care s-a prezentat ca fiind reprezentant al spitalului și care s-a oferit ca, în schimbul unei sume de bani, să-l ajute să-și facă analizele și să se interneze.

Astfel, necunoscutul a luat de la victimă suma de aproximativ 800 de lei, după care i-a spus să-l aștepte că va reveni, fapt ce nu s-a mai petrecut.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag, încă o dată, atenţia cetăţenilor să manifeste reticenţă atunci când sunt abordaţi de persoane necunoscute pentru a le oferi diverse servicii, deoarece se expun victimizării şi pot fi uşor înşelaţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar