full screen background image

167 de case din Slătioara au rămas fără curent electric, în urma ploilor de joi

ploi sv 2     Joi, 17 iulie, în urma ploilor torenţiale care au căzut pe teritoriul judeţului Suceava, au fost semnalate probleme punctuale, în mai multe locaţii.

Din cauza precipitaţiilor abundente, a fost afectat podeţul de la intrarea în localitatea Slătioara dinspre comuna Râşca.

În urma ploilor torenţiale, pârâul Voroneţ, în zona „Brusturosu”, cartierul Voroneţ, oraşul Gura Humorului, a afectat podeţul (aflat în construcţie) care îl traversează, modificându-şi cursul şi debitul apei.

Membrii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile afectate, sprijiniţi de pompierii militari suceveni, au remediat problemele şi au redat podeţele circulaţiei.

O pană de curent a fost o altă consecinţă a manifestării fenomenelor meteo periculoase, defecţiune care s-a produs în localitatea Slătioara, comuna Râşca şi care a lăsat fără curent electric 167 de consumatori.

Echipajele specializate ale E.ON au fost trimise la faţa locului şi lucrează pentru a restabili normalitatea.

În municipiul Suceava, în urma precipitaţiile abundente, s-a inundat cu apă pluvială subsolul Casei Culturii, un echipaj al pompierilor militari suceveni fiind trimis la faţa locului pentru evacuarea apei.

De asemenea, din cauza ploii abundente, apa s-a infiltrat în reclama luminoasă a unei sucursale de bancă, de pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul reşedinţă de judeţ, provocând un scurtcircuit electric, urmat de incendiu.

Firma luminoasă a societăţii a ars pe o lungime de aproximativ patru metri liniari, flăcările fiind lichidate de militarii de la Detaşamentul de pompieri Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar