full screen background image

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a caselor aflate în construcţie

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA     Agenţii Postului de poliție Sadova au fost sesizați, luni, de un localnic, de 35 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri, din locuința aflată în construcţie.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 28 iunie – 14 iulie, persoane necunoscute au pătruns în locuința părții vătămate, aflată în construcție, de unde au sustras ustensile electrice.

În aceeași zi, agenţii Postului de poliție Vama au fost sesizaţi, de un tânăr, de 24 de ani, din localitate, despre  faptul că, în  perioada 12 – 14 iulie, persoane necunoscute au pătruns în magazia anexă a casei în construcție, de unde au sustras mai multe  bunuri.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a caselor aflate în construcţie.

Este absolut necesar ca aceste case să fie împrejmuite cu gard şi să fie prevăzute cu sisteme de închidere.

Poliţiştii vă sfătuiesc să nu depozitaţi bunuri de valoare în casele aflate în construcţie şi în casele nelocuite (mobilier, bunuri electronice, bijuterii).

De asemenea, posesorilor unor astfel de case li se recomandă să îşi monteze sisteme de alarmare şi antiefracţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar